Delikatesa jménem hummus

 hummus
Už asi každý z vás ví, o co jde. Ano, dalším skvělým receptem, o který se chci s vámi podělit je recept na cizrnovou pomazánku, pokrm levantského původu. Na internetu najdete 1000 způsobů, jak si tuto pochoutku připravit. Fantazii se meze nekladou, proto se k této pochoutce jistě ještě několikrát vrátíme. Tak a teď k samotnému receptu:

Hummus s kurkumou a dýňovým olejem

400g  vařené cizrny

50g tahini nesolené v bio kvalitě

4 stroužky česneku

lžička himalájské soli

lžička kurkumy

4 polévkové lžíce dýňového oleje

300ml vody

 

Vše krásně ušleháme do hladka a na závěr zakápneme dýňovým olejem a můžeme podávat. Doporučuji servírovat s upečeným batátem….

Newsletter

Facebook

Instagram

Proteinpasta#soybeans#vegan#spinach#nettle#freshfood#rawstyle#rawstore.cz#

Fotka zveřejněná uživatelem Lucie (@rawstore.cz),

Youtube

Máte dotaz? Neváhejte se zeptat

Nevyplňujte toto pole: